Pagliotto Põhupalli juust 160 g
5,10 €
Põhja-Itaalia poolkõva juust, mis on valmistatud pastöriseeritud täisrasvasest lehmapiimast. Juust on laagerdunud põhu sees kiviseintega toas, mis annab talle iseloomuliku lõhna, milles on tunda kastani ja vürtside lõhna.
Juust sobib hästi mee või moosiga söömiseks, kõrvale sobib suurepäraselt hea punane vein.
Juust on pakendatud vaakumisse, et maitseomadused paremini säiliksid.
Toitumisalane teave 100g kohta: energiasisaldus 436 Kcal/1808 kJ, valgud 28,0 g, rasvad 36,0 g, millest küllastunud rasvahapped 26,0 g, süsiveskud 0, millest suhkrud 0, sool 2,6 g.
Koostisosad: Lehmapiim, laap, probiootikumid, lüsosüüm (muna valgust). Juustu koorikut on töödeldud E202, E235 ja nisupõhuga.
Juustu koorik ei ole söödav.
Säilitada temperatuuril 0 kuni +4 kraadi.
Päritolumaa: Itaalia