Risotto artišokiga
4,99 €
Itaalias on artišokk väga populaarne: seda süüakse nii praetult, salatis, ahjus küpsetatult, kui ka risotto sees. Eriti mugav on artišoki risottot proovida meie risottoseguga!
Risottosegu on eriti lihtne viis toidu valmistamiseks, sest pakis on kvaliteetne Itaalia risttoriis juba lisandite ja maitseainetega segatud. Valmistamiseks rösti paki sisu umbes 3 minutit pannil oliiviõliga. Lisa aegamisi keevat puljongit (umbes 1l) ja keeda madalal kuumusel aeg-ajalt segades umbes 18 minutit. Eriti maitsva risotto saad kui lisad peale tulelt tõstmist riivitud Juustusaare Grana Padano juustu ja veidi võid.
Koostisosad: Superfino Carnaroli riis 94%, artišokk 5%, petersell, küüslauk, sibul. Võib sisaldada selleri, gluteeni, koorikloomade, muna, piima, pähklite ja sinepi jääke.
Ühest tootest saab kaks suuremat või kolm keskmist portsjonit. Paki kaal: 250 g
Toitumisalane teave 100 g kohta: energiasisaldus 335,02 kcal/ 1401,42 kJ, rasvad 0,95 g, millest küllastunud rasvhapped 0,28 g, süsivesikud 74,41 g, millest suhkrud 0,40 g, valgud 6,74 g, sool 0 g.
Päritolu: Itaalia, Verona provints
Säilitada kuivas ja jahedas.