Risotto salsiccia ja kõrvitsaga
4,99 €
Salsiccia on traditsiooniline Itaalia vorst. Kohalikud armastavad seda süüa nii praetult, pizza peal, kui ka risotto sees. Eriti mõnus on salsiccia kreemise kõrvitsarisottoga. Tõeliselt mõnus sügisene Itaalia õhtusöök!
Risottosegu on eriti mugav viis toidu valmistamiseks, sest pakis on kvaliteetne Itaalia risttoriis juba lisandite ja maitseainetega segatud. Valmistamiseks rösti paki sisu umbes 3 minutit pannil oliiviõliga. Lisa aegamisi keevat puljongit (umbes 1l) ja keeda madalal kuumusel aeg-ajalt segades umbes 18 minutit. Eriti maitsva risotto saad kui lisad peale tulelt tõstmist riivitud Juustusaare Grana Padano juustu ja veidi võid.
Koostisosad: Superfino Carnaroli riis 94%, salsiccia 3% (sealiha, maitseained, sool), kõrvits 2%, petersell, küüslauk, sibul. Võib sisaldada selleri, gluteeni, koorikloomade, muna, piima, pähklite ja sinepi jääke.
Ühest tootest saab kaks suuremat või kolm keskmist portsjonit. Paki kaal: 250 g
Toitumisalane teave 100 g kohta: energiasisaldus 333,16 kcal/ 1393,65 kJ, rasvad 0,01 g, millest küllastunud rasvhapped 0,00 g, süsivesikud 74,56 g, millest suhkrud 0,71 g, valgud 6,66 g, sool 0 g.
Päritolu: Itaalia, Verona provints
Säilitada kuivas ja jahedas.