Risotto specki ja puravikega
4,99 €
Speck on Põhja-Itaaliast Südtirol piirkonnast pärit suitsutatud sealiha sink. Mõnusalt suitsused singitükid sobivad ideaalselt kokku puravikega. Lisades veel kvaliteetset Itaalia riisi, saab toeka risotto, mis sobib eriti hästi talvel söömiseks. Serveeri klaasi punase veiniga ja suurepärane õhtusöök ongi valmis!
Risottosegu on eriti mugav viis toidu valmistamiseks, sest pakis on kvaliteetne Itaalia risttoriis juba lisandite ja maitseainetega segatud. Valmistamiseks rösti paki sisu umbes 3 minutit pannil oliiviõliga. Lisa aegamisi keevat puljongit (umbes 1l) ja keeda madalal kuumusel aeg-ajalt segades umbes 18 minutit. Eriti maitsva risotto saad kui lisad peale tulelt tõstmist riivitud Juustusaare Grana Padano juustu ja veidi võid.
Koostisosad: Superfino Carnaroli riis 94%, speck 2,5% (sealiha, maitseained, sool), puravikulised 1%, petersell, küüslauk, sibul. Võib sisaldada selleri, gluteeni, koorikloomade, muna, piima, pähklite ja sinepi jääke.
Ühest tootest saab kaks suuremat või kolm keskmist portsjonit. Paki kaal: 250 g
Toitumisalane teave 100 g kohta: energiasisaldus 341,71 kcal/ 1492,48 kJ, rasvad 0,67 g, millest küllastunud rasvhapped 0,67 g, süsivesikud 72,09 g, millest suhkrud 0,32 g, valgud 8,28 g, sool 0,246 g.
Päritolu: Itaalia, Verona provints
Säilitada kuivas ja jahedas.